1946-ban születtem, a Képzőművészeti Gimnázium festő szakára jártam, majd 1971-ben diplomáztam az Iparművészeti Főiskola grafika szakán. A 70-es 80-as években plakát, arculat és embléma tervezéssel foglalkoztam hazai és külföldi megrendelésekre. Közben sokat festettem, az utóbbi időben pedig már csak festek.

Az 1970-es varsói plakát biennállén “A legígéretesebb fiatal művész” oklevelet kaptam, a munkáim megjelentek a világ nevezetes szaklapjaiban.

Csoportos kiállításaim voltak többek között az Ernst múzeumban, a Műcsarnokban, a Szépművészeti múzeumban, a Békéscsabai Grafikai Biennálén. Egyéni kiállításom volt a Budapesti Kongresszusi Központban, a Dunavarsányi Művelődési házban, és az Újlipótvárosi Klubgalériában. Berlinben 2011 novemberében az Art&Design Messe-n mutattam be képeimet. Kétszer volt kiállításom Budapesten a Hadik Kávéházban (2012 és 2018 tavasz), és kiállítottam az Óbudai Közösségi Házban is (2015).

Foglalkoztam portréfestéssel is, ilyet ma is szívesen vállalok. Sok festményem van hazai és külföldi magángyűjteményekben. Számos kiadvány címlapját terveztem és illusztráltam.