1946-ban születtem, a Képzőművészeti Gimnázium festő szakára jártam, majd 1971-ben diplomáztam az Iparművészeti Főiskola grafika szakán. A 70-es 80-as években plakát, arculat és embléma tervezéssel foglalkoztam hazai és külföldi megrendelésekre. Közben sokat festettem, az utóbbi időben pedig már csak festek.

Az 1970-es varsói plakát biennállén „A legígéretesebb fiatal művész” oklevelet kaptam, a munkáim megjelentek a világ nevezetes szaklapjaiban.

Csoportos kiállításaim voltak többek között az Ernst múzeumban, a Műcsarnokban, a Szépművészeti múzeumban, a Békéscsabai Grafikai Biennálén. Egyéni kiállításom volt a Budapesti Kongresszusi Központban, a Dunavarsányi Művelődési házban, és az Újlipótvárosi Klubgalériában. Berlinben 2011 novemberében az Art&Design Messe-n mutattam be képeimet. Kétszer volt kiállításom Budapesten a Hadik Kávéházban (2012 és 2018 tavasz), és kiállítottam az Óbudai Közösségi Házban is (2015). 2018 nyarán megújult szín és formavilágomból mutattam be néhány képet a révfülöpi Tóparti Galériában. 2019 őszen az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Budapesti Campusán az elmúlt 5 év festményeiből egy gyűjteményes kiállításom volt.

Foglalkoztam portréfestéssel is, ilyet ma is szívesen vállalok. Sok festményem van hazai és külföldi magángyűjteményekben. Számos kiadvány címlapját terveztem és illusztráltam.